Voks Behandling

Det er vigtigt for mig, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Dette gør jeg alt for at komme i mål med.

Voksbehandling

Med Lycon voks behandlinger får du den mest effektive og skånsomme hårfjerning, som kan fjerne hår helt ned til tre millimeters længde. Lycon voks behandling er så skånsom, at du slipper for irriteret hud bagefter.

Hårene fjernes med hårsæk, hvilket betyder, at du kan nyde at være hårfri i flere uger efter. Og mange oplever, at de får færre og finere hår over tid.

Alle produkterne som bliver brugt er fra Lycon som er fremstillet af den fineste, naturlige harpiks, bivoks og aromaterapi, der giver fremragende resultater og fjerner selv genstridige hår. Voksen fra Lycon anvendes ved lave temperaturer, er meget mild og er nem at påføre. Derved opnås en plejende og fugtende effekt i luksusklassen for selv den mest sensitive hud.

Gode råd til før din voksbehandling med lycon

Før en voksbehandling er det vigtigt, at du sikrer dig, at hårene er mindst 2-3 mm. Inden voksbehandlingen bør du bruge en bodyscrub, på det område du skal have vokset – samme dag eller dagen før. På den måde får du det bedste resultat og undgår at hårene knækker. Undgå sol dagen før og ca. 24 timer efter din voksbehandling, så huden ikke bliver solskoldet.

Hårene fjernes ved roden ved en voksbehandling og derfor holder behandlingen ca. 3-6 uger, inden hårene igen når deres fulde længde. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige vækstfaser – hårene har en såkaldt hvilefase.

Produkt galleri

Book tid i dag

Book en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon eller på formularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.